Nieuws

AWTJF op conferenties en congressen

16-01-2017

AWTJF geeft op 30 januari 2017 een workshop ‘Transformerend leren’ tijdens de conferentie ‘Leren in de Wijk’ die in Driebergen plaatsvindt. De conferentie is voor alle professionals, coördinatoren en gedragswetenschappers in wijkteams, de welzijnssector, jeugdhulpinstellingen, in de jeugdgezondheidszorg en jeugd-ggz en andere geïnteresseerden in het leren en werken in de wijk. De workshop geeft een inkijk in de toepassing en de eerste resultaten, van de dialoogtafelmethodiek uit Friesland tot een zelfevaluatiesysteem voor de jeugdteams uit Den Haag. Met de deelnemers verkennen we hoe alle professionals kunnen leren van deze nieuwe manieren. Hoe sluiten deze methodes aan op uw huidige werk?
Na deze workshop bent u op de hoogte van nieuwe manieren van leren. U heeft ideeën opgedaan om in uw eigen praktijk mee aan de slag te gaan! Meer info vindt u op de site van het NJi.

Op maandag 13 maart 2017 wordt voor de 13e keer het congres Jeugd in Onderzoek georganiseerd. Het thema van deze editie is ‘Werken met het beste bewijs’. Ook hier zal AWTJF een workshop verzorgen. Jeugd in Onderzoek is dé ontmoetingsplek voor iedereen die betrokken is bij de jeugdsector. Bent u onderzoeker op een universiteit of bij een praktijkinstelling, praktijkprofessional in de JGZ, Jeugdzorg, Sociaal werk of GGZ, (beleids)medewerker bij een instelling, gemeente of landelijke overheid, werkzaam in het onderwijs (PO/VO) of bij opleidingen (MBO/HBO/Universiteit), medewerker bij een kennisinstituut, gezondheidsfonds of zorgverzekeraar, adviseur of consultant? U bent van harte uitgenodigd om bij te dragen en/of deel te nemen aan Jeugd in Onderzoek 2017. Meer info vindt u op de site van Jeugd in Onderzoek of lees u in de Flyer Congres Jeugd in Onderzoek_13 maart 2017.