Bijeenkomsten

Leernetwerk Leren van Praktijkervaringen – nieuwe serie

  • 04/10/2021
  • 15:00 - 17:00 uur online

Werk jij als hulpverlener in het Friese jeugdveld? Wil je graag verder groeien in het bouwen van goede relaties met jongere/ouder(s) en het samen met hen beslissen over passende hulp?

 

Op maandag 4 oktober 2021 starten we met een nieuwe serie van het Leernetwerk Leren van Praktijkervaringen met als thema ‘Alliantie en samen met jongere/ouder(s) beslissen over passende hulp.’ We weten uit onderzoek en rapportages van o.a. OZJ dat dit een thema is dat regelmatig door jongere en ouder(s) wordt genoemd als knelpunt in de hulpverlening. Ook wordt dit thema regelmatig door hulpverleners aangegeven als een thema, waar ze graag beter in zouden worden.

BIJEENKOMSTEN
Deze nieuwe serie van het leernetwerk bestaat uit drie bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst van de nieuwe serie is op 4 oktober 2021 van 15 tot 17 uur en vindt online plaats via MS Teams. De volgende bijeenkomsten rondom ditzelfde thema in het najaar zijn: maandag 8 november van 15 tot 17 uur en maandag 13 december van 15 tot 17 uur.

AANMELDEN
Meld je aan om meer te leren, ook van de ervaringen van andere deelnemers. We gaan samen leren en ontwikkelen om te zorgen dat jongeren en ouders zich steeds meer gehoord voelen, merken dat hun mening er echt toe doet en dat ze invloed hebben op hun hulpverleningstraject. Je kunt je opgeven bij Anja Holwerda, holwerda.a@jeugdhulpfriesland.nl. In de uitnodiging lees je meer informatie.

OPBRENGSTEN EERSTE SERIE
Ben je benieuwd naar de opbrengsten van de eerste serie van het leernetwerk? Deze lees je hier terug.