Bijeenkomsten

Online-inspiratiebijeenkomst Kleinschalige Woonvoorzieningen voor jongeren: “Wat kun jij vanaf morgen bijdragen?”

  • 27/10/2022
  • 16:00 - 18:00

De Kenniswerkplaats Jeugd Friesland heeft, in samenwerking met het Jeugd Expertisenetwerk Noord Nederland (JENN), een onderzoek uitgevoerd naar de werkzame elementen van kleinschalige woonvoorzieningen voor jongeren. Doel van dit onderzoek was het achterhalen wat de werkzame en belemmerende factoren zijn die leiden tot een succesvolle plaatsing binnen een kleinschalige woonvoorziening én leiden tot duurzaam verblijf. Dit aan de hand van bestaande kennis uit literatuur en gesprekken met jongeren, ouders en professionals over hun ideeën en ervaringen met het wonen of werken in kleinschalige woonvoorzieningen.

Tijdens de online-inspiratiebijeenkomst zal Loraine Visscher (senior onderzoeker Kenniswerkplaats Jeugd Friesland) het onderzoek presenteren en toelichten. Aansluitend gaan in de studio gasten vanuit verschillende invalshoeken, zoals jongere, ouder, gemeente, zorgaanbieder, met elkaar in gesprek over “Wat kun jij vanaf morgen bijdragen?”.

WIL JIJ MEEKIJKEN EN MEEPRATEN?

Dat kan!

Via onderstaande link kun je meekijken en je vragen via de chat stellen. En heb je collega’s die inhoudelijk ook geïnteresseerd zijn in dit onderwerp? Deel dan deze uitnodiging gerust met ze.

https://mylivestreams.nl/inspiratiesessie-kleinschalige-woonvoorzieningen/

MEER WETEN?

Voor meer informatie over het onderzoek en het programma bekijk de uitnodiging.