Nieuws

Terugblik Netwerkbijeenkomst 30 november 2017

20-12-2017

Op 30 november jl. vond de derde AWTJF-netwerkbijeenkomst plaats. Verschillende betrokken partijen bij de werkplaats waren aanwezig. In het eerste plenaire deel werd vanuit het Peer School Support project en het dialoogtafelproject een update gegeven en werden de eerste resultaten besproken. De presentatie over het Peer School Support vindt u hier. Klik hier voor de presentatie over de update van het dialoogtafelproject.

In het tweede deel van de middag werden de thema’s ten behoeve van de overstijgende dialoogtafels besproken. De overstijgende dialoogtafels werden geleid door de onafhankelijke voorzitters, die ook de casus-specifieke dialoogtafels voorzitten. Het was boeiend om met deelnemers vanuit verschillende perspectieven bovengenoemde thema‚Äôs uit te diepen. De eerste ervaringen met de overstijgende dialoogtafels waren positief. De sfeer werd als open ervaren en het was nuttig om de ingebrachte onderwerpen vanuit meerdere invalshoeken te bespreken. De thema’s en resultaten van de overstijgende dialoogtafels zijn toegelicht in posters en factsheets die u hier kunt lezen.

Door middel van live getekende snelcartoons werden de besproken onderwerpen op luchtige, prikkelende en humoristische wijze vastgelegd. Voor een komisch en scherp creatief verslag, kijk hier.