Nieuws

Terugblik op afsluitend AWTJF-Congrestival

19-12-2019

Op 21 november 2019 organiseerden we het AWTJF-Congrestival en haar Peer School Support en Dialoogtafels projecten. Na vier jaar intensief samenwerken, onderzoek doen en kennis uitwisselen, deelde de AWTJF haar opbrengsten, inzichten en ervaringen.

Ruim 100 collega’s in het jeugdveld, jongeren en ouders waren erbij om uit te wisselen over de aanpak en opbrengsten van de AWTJF projecten en over de inspirerende voorbeelden vanuit verschillende regionale en landelijke initiatieven. Het was een feestelijke middag met een gevarieerd programma en aandacht voor verschillende ‘good practices’ in de zorg voor jeugd.

We kijken met veel trots en plezier terug op de afgelopen vier jaar en op een geslaagd afsluitend Congrestival. De thema’s en soms gevoelige onderwerpen die in de werkplaats en haar projecten centraal staan, zijn laagdrempelig en scherp in beeld gebracht door een cartoonist. Het resultaat: een ludiek en tegelijkertijd inhoudelijk verslag van de highlights van de gehouden discussies met behulp van originele en treffende cartoons. Klik hier voor om het verslag te lezen.

Benieuwd naar de opbrengsten en kennisproducten vanuit het Dialoogtafels project en het Peer School Support project? We hebben ze allemaal hier voor u op een rijtje gezet! Veel kijk- en leesplezier en hartelijk dank aan alle AWTJF partners, sprekers en deelnemers voor hun inzet!